8 Mayıs 2013 Çarşamba

Fibercom Guvenlik Sistemleri





Hırsız Alarm Sistemleri



Yangın Alarm Sistemi



Kapı ve El Dedektörleri

"El Dedektörleri"



Personel Takip Sistemleri



Tur Kontrol Sistemi
İsterseniz güvenlik görevlilleriniz tur noktalarından geçişlerini; isterseniz personelinizin belirlenen noktalardan geçiş zamanlarını kayıt altına alabilmeniz için geliştirilmiş olan bu sistem ile takip işlemi profesyonel olarak sürdürülebilir ve bilgisayardan izleyebilirsiniz. Bu sistem çalışma şartlarına uyum sağlabilmesi için tamamen paslanmaz çelikten imal edilmiştir, toz ve su gibi olumsuz durumlardan etkilenmez.
Tur Kontrol Sisteminde yer alan "Tom Kalem" geçişlerde istenilen kayıt noktalarına yerleştirilen "Tom Kontrol Noktaları" ile temas ettirildiğinde bilgiler anlık olarak kaleme kaydedilir. Bu bilgiler "Tom Kalem Okuyucu" tarafından "Tom Kontrol Sistem Yazılımı"na aktarılır ve istenildiği zaman bilgisayardan takip edilebilir. Tom Kalem Okuyucu bilgisayarınıza COM ve USB aracılığı ile bağlanabileceğinden geçmiş ve gelecek teknolojileri desteklemektedir. Kullanılan özel yazılım sistem kaynaklarını çok az tükettiğinden eknomik olarak düşük özellikli bilgisayarlarda dahi kolayca kullanılabilir. İstenilen personelin hangi noktadan ne zaman geçtiği bu yazılım ile detaylı bir şekilde kayıt altında tutulur.


Araç Takip Sistemi
Kurum veya kuruluşların bünyesindeki araçların uydu aracılığı ile GPS teknoloji kullanarak izlenmesi sistemidir. Bu sistemde araçların kaybolması veya çalınması mümkün değildir. Sistem kamufle edilebilir bir yapıdadır, fark edilemez.
Bütün araçlar için tam uyumlu bir yapıdadır. Aracın o anki konumu veya önceki konum bilgilerine hareketli olarak ulaşılabilir. Sistem aracın kontak özelliğini devralabildiğinden yalnızca belirlenen saatlerde kullanımı için aracı kısıtlayabilir veya istenilen zamanda araç durdurulabilir.
Raporlama özelliği olduğundan, istenildiği takdirde belirlenen kurallara uyulup uyulmadığını gösteren ihlal raporları veya faaliyet raporları gibi genel raporların dökümünü verebilir. Route - Durak - Nokta takibini mümkün kılmaktadır.
Araç kullanıcılarına şifre belirlenerek yalnızca belirlenen personelin aracı kullanması sağlanabilir. İstenildiği takdirde anlık KM, yakıt, ısı veya nem  bilgilerine ulaşılabilir. Sürücü güvenliği için acil durum yardım çağrısı butonu kullanılabilir. Araç içi görüntüleme sistemini destekleyerek profesyonel araç takibi yapabilmektedir.

Garson Çağrı Sistemi
Restoran, kafe gibi ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanan çağrı sisteminde müşteriler masada bulunan "Garson Çağrı Modülü"ne bastığında ekranda masa numarası belirir. Servis yapıldıktan sonra garson "Çağrı Silme Kumandası" ile isteği siler. Servis istekleri "Çağrı Panel Modülü"nde istek sırasına göre izlenebilir.
50 masaya kadar desteği bununan garson çağrı sisteminde şık bir tasarıma sahiptir ve kablo kullanılmamaktadır.
Panel 433 Mhz üzerinden sinyal gönderir(Avrupa serbest lisans kullanma frekansıdır.)
1'den 50 masaya kadar hizmet verebilir.
Açık alan sinyal mesafesi 70 - 100 Mt.
Kapalı alan, normal konut ve ofis inşaat türüne göre 2 - 3 kat arası (400mz)
Alıcı çalışma enerjisi; 12V 1A Swicm mode elektronik adaptör ile (set içinde yer alır)
Verici çalışma enerjisi: 12V 2A pil ile (set içinde yer alır.





Görüntülü Arama ve Diyafon
Kapınıza gelen kişi ile görüntülü ve sesli olarak iletişim kurmanızı sağlayan sistemlerdir. Ev güvenliğinize katkı sağlar. Üzerinde bulunan bir çok fonksiyon ile hayatınızı kolaylaştırır. Yüksek çözünürlükte görüntü sağlar. Birçok marka ve model seçeneği vardır.
o Dış kapıyı görmenizi sağlar.
o Dış kapı ile konuşturur.
o Kapıcı ile konuşturur.
o Dış kapı otomatiği açar.
o Merdiven otomatiği yakar.
o Zaman ayarlı zillidir.
o İç veya dış kapıdan çalındığı anlaşılır.
o Elektronik gizliliklidir.
o Otomatik kapanır.
o Meşgul ve Açık ledi vardır.


Kamera Sistemleri
Günümüzde en yaygın güvenlik önlemidirler. Kesintisiz yapılan kayıtlar otomatik olarak arşivlenir. İstenildiği zaman belirlenen bir zamandan görüntüler tekrar izlenebilir. İzlenilen görüntüler büyütülebilir veya anlık görüntüsü resim olarak alınabilir. Kamera sistemleri kayıt yapılacak alanın büyüklüğüne göre profesyonel olarak tercih edilmelidir.
Sisteme istenildiği takdirde gece görüş özelliği kazandırılarak, karanlık ortamlarda da kayıt yaptırılabilir. Uzak bilgisayar bağlantıları ile dünyanın herhangi bir noktasından şifre bağlanılıp kayıtlar izlenebilir veya sistem ayarları yapılabilir. Kayıt sistemi belirli saatler arasında kısıtlanabilir veya harekete duyarlı kayıt yaptırılabilir.
Sistem kamera, monitör ve kayıt cihazından oluşur. Monitör, kameradan aldığı görüntüleri anlık olarak gösterirken; kayıt cihazı bu görüntüleri işler ve kaydeder. Kayıt cihazına birden fazla kamera bağlanıp, tüm görüntüleri kaydedilebilir. İstenildiği zaman bu görüntüler kayıt cihazı tarafından CD veya DVD ortamına aktarılarak taşınabilir.





Mobesa Sistemleri
Yerleşim merkezlerinde güvenlik ve kurallara uyumu kontrol altına alan Mobesa sistemleri bilgisayarlar tarafından kontrol edilerek tam tur döndürülebilir, görüntüler yüksek seviyede yaklaştırılarak izlenebilir.
Her il ve İlçede; asayişi sağlamak, iç güvenliğe yönelik tehditleri bertaraf etmek ve denetim görevini daha etkin bir şekilde gerçekleştirmek için, Mobesa güvenlik kamera sistemlerinin büyük katkıları olduğu bilinen bir gerçektir.
Mobesa kameralar genel olarak şehirlerde çıkan adli olaylarda, şahısları tespit etmek için kullanılan bir kamera sistemidir. Türkiye’nin hemen hemen bütün illerinde bu sistem mevcut olup, bir çok ilçede de mobesa kameralarla görüntü alınmaktadır. Bu görüntüleri sadece emniyet genel müdürlüğü görevli personeli izleyebilmektedir.
Mobesa kameralar ile şehir 24 saat kontrol altında tutulabileceği gibi, olası bir asayiş olayının aydınlatılmasında da görüntü kayıtlarından istifade edilebilmektedir.
Belirli kavşaklara kurulacak Kırmızı Işık İhlal Sistemiyle trafik ihlali yapan araçlar otomatik olarak tespit edilebilecektir.
Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimler arasında kurulacak güvenli ağ yapısı ile birimler arasında hızlı ve güvenli iletişim sağlanabilecektir.
Sistem fiber optik kablolu kameralara ilave olarak, kablosuz kameralar ile takviye edilebilir.
Aranan kişilerin belirlenebilmesi için kameralarda yüz tanıtma sistemi de olabilir.
Genel olarak kameraların konuşlandırılacağı yerler ise; halkın yoğunlukta bulunduğu cadde, kavşak, okul önü, yaya geçitleri, PTT önü, hastane bahçesi, otogar, oto parklar, deniz otobüsü ve iskeleler, pazar yeri ve trafik akışının fazla olduğu bölgeler, banka ve kuyumcuların yoğun olduğu bölgeler, ilin giriş-çıkış noktaları ve bunlar gibi yerler olabilir.






Bilgisayar Sistemleri
Gelişen ve hızla büyüyen bilgisayar teknolojilerini yakından takip edip; iş ortaklarımızın ihtiyaçlarına cevap vermekteyiz.

Bilgisayar teknik servis hizmetlerimizi, yazılım destek ve donanım onarımları şeklinde sürdürmekteyiz.
Yazılımsal veya donanımsal tüm bilgi işlem makinelerinizin servis hizmetleriyle ilgili olarak size çözümler sunabiliriz.



Adres: Murat Paşa Mah. Vani Efendi İş Merkezi (PALEN Doğalgaz Karşısı) Asma Kat No:5 25100/ERZURUM
Tel. 

0.442 233 22 67

GSM:

0.549 233 22 67

WEb: http://fibercom.com.tr/

Müşteri Hizmetleri:info@fibercom.com.tr

Satış:

Destek:
Previous Post
Next Post

Popüler Yayınlar